Info comuna

Info primarie

Informatii publice

Documente publice

Servicii

Cauta

Pentru a face o cautare pe site, scrieti unul sau mai multe cuvinte si dati click pe "Cauta" :

Webmaster : VortexInfo SRL

Informatii utile

Anunturi

Intrebari si raspunsuri

INFO COMUNA > ECONOMIE
Altele
- in comuna Ulmu, isi desfasoara activitatea SC POPASUL PIRATILOR, ce are in concesionare bazine piscicole, proprietatea SC PISCICOLA SA Calarasi, pe o suprafata de 101 ha , unde se produce atat peste de cultura in vederea consumului dar si puiet in vederea popularii altor lacuri si balti : crap romanesc, fitofag, caras, teno, somn.
- in satul Faurei, isi desfasoara activitatea SC TRIVALE SRL CALARASI, ce are in proprietate 60 ha bazine piscicole cu un fond atat in vederea consumului cat si a popularii.
- Pe raza satului Zimbru, de asemeni exista dat in exploatare pe durata determinate catre SCNEGOPROD IMPEX SRL, 44 ha luciu de apa a Iezerului Zimbru, proprietatea SC PISCICOLA SA Calarasi, amenajare ce functioneaza in vederea exploatarii fondului piscicol  crescut in mediu natural.
- Ca potential , ne-am propus prin strategia de dezvoltare a comunei Ulmu, exploatarea si deezvoltarea potentialului turistic de care dispune comunitatea prin construirea si darea in folosinta atat a cel putin unui motel si a 4-5 pensiuni, ce vor sta la dispozitia turistilor ce vor sa-si petreaca concediile sau weck-end-urile pe malul Acumularii Mostistea.
De mentionat ca Primaria comunei Ulmu dispune de teren in proprietate privata riveran Lacului Mostistea, terenuri c ear putea fi concesionate in vederea punerii in valoare a potentialului turistic al comunei.
- Exploatarea celor doua bazine de iod  si sulf amenajate empiric pe malul iezerului Zimbru reprezinta de asemeni un punct al strategiei comunale pentru urmatoarea perioada.
01.05.2007

www.fongph.ro www.comorinecunoscute.org naruja.infoprimarie.ro radesti.infoprimarie.ro rasuceni.infoprimarie.ro salcioara.infoprimarie.ro